Praktische informatie

Twee leerjaren

De Alsa-leergang bestaat uit twee jaren. Aan het einde van het eerste jaar besluit je of je wilt deelnemen aan het tweede jaar. Een leergang bestaat uit maximaal 12 deelnemers per groep.

Twee locaties

De modules van de Alsa-leergang worden aangeboden op twee sfeervolle locaties in een groene omgeving : Zeeveld in Castricum en Lewenmoed in Groningen. Op locatie beschikken we over een kok(kin) die zorgt voor vers, gezond, goed en lekker eten gedurende het programma.

Prijs

De leergang kost €3.975 per jaar ex btw, verblijfskosten en studieboeken.

Verblijfskosten in Castricum zijn inclusief (voor)overnachting, drankjes en maaltijden door onze eigen kokkin. De verblijfskosten bedragen per jaar €1.825.

Verblijfskosten in Groningen zijn inclusief drankjes en lunches maar zonder overnachting. De verblijfskosten bedragen per jaar €600.

Startdata

Een jaar gaat van start met zes tot twaalf deelnemers. De Alsa-leergang kent twee startdata: in januari en in oktober.

Alsa-leergang | jaar 1

De volgende Alsa-leergang  jaar 1 in Groningen start in september 2019. Aanmelden kan tot 1 juli 2019. De  geplande data volgen binnenkort.

 

In Castricum start jaar 1 van de Alsa-leergang in oktober 2019. Aanmelden kan tot 1 juli 2019. De  geplande data volgen binnenkortzijn.

Alsa-leergang | jaar 2

Jaar 2 is gestart in september 2018. De data zijn 27-28 september, 22-23 november, 17-18 januari, 14-15 maart, 9-10 mei, 20-21 juni.

Interesse?

Heb je belangstelling of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje.

Kennismaken?

Je kan kennismaken met de Alsa-leergang door een persoonlijk gesprek of een kennismakingsworkshop. 

Een persoonlijk gesprek is met een Alsa-docent op een locatie bij jou in de buurt.

Een workshop wordt bij voldoende deelnemers ingepland. Een workshop kan ook incompany aangeboden worden.
Tijdens een workshop kan men kennismaken met docenten, inhoud en werkwijze van de Alsa-leergang. Een workshop beslaat een dagdeel voor een kleine groep van 6 tot 12 deelnemers. 

Alsa Young

Alsa Young is een nieuwe mogelijkheid voor professionals tot en met 35 jaar die persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen. Het is een korte variant van leerjaar 1 die erop gericht is om in alle hectiek van leven en werk gezond te blijven en een duurzame toekomst tegemoet te kunnen zien. Alsa Young is een programma van 8 dagen en kost €2.750 ex btw en verblijfskosten.

Alsa-leergang
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Boris Wanders.

M 06 1065 1840

boris@alsa-leergang.nl

Alsa-coöperatie

In de Alsa-coöperatie werken docenten samen aan inhoud en deskundigheid. Zo wordt de kwaliteit van de Alsa-leergang op niveau gegarandeerd. De Alsa-coöperatie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK 70852685). Alsa is een boip geregistreerd merk.